Advocaat Verkeersrecht Antwerpen

– U moet verschijnen voor de Politierechtbank

Snelheidsovertreding, Vluchtmisdrijf, Alcoholintoxicatie, Dronkenschap, Drugs, …

– U veroorzaakte een verkeersongeval?

Aansprakelijkheid, Betwisting schade …

– U bent slachtoffer van een verkeersongeval?

Materiële schade, Lichamelijk schade, …

Bent U van Antwerpen en op zoek naar een advocaat verkeersrecht die u kan helpen? Dan moet u zeker een afspraak maken met Dries Advocaten. Door te kiezen voor ons advocatenkantoor, kiest u voor een partner die voor u door het vuur gaat, uw belangen met vuur verdedigt en u eerlijk en transparant op uw kansen wijst. Zonder te verbloemen of consultaties nodeloos te rekken.

Een goede advocaat verkeersrecht is geen luxe maar een nood

Een verkeersovertreding met zware gevolgen begaan, betwist u een verkeersboete of misschien bent u wel slachtoffer geworden van een ernstig verkeersongeval waarbij de tegenpartij in fout was? Een goede advocaat die thuis is in verkeersrecht is zeker geen overbodige luxe. Bij Dries Advocaten specialiseren we ons al jaren in verkeersrecht . Alles wat met het verkeer te maken heeft, hebben we in de vingers. We zijn dan wel gevestigd in Olen, maar ook in Schoten kan u bij ons terecht en we verdedigen uw belangen voor alle lokale rechtbanken in Vlaanderen. Moeten we ons verplaatsen, dan doen we dat met plezier. Consultaties kunnen ook steeds op afstand.

Wij verdedigen doortastend uw belangen

De meest voorkomende problemen waarmee we als advocaat verkeersrecht geconfronteerd worden? Denk maar aan snelheidsovertredingen, rijden onder invloed, door het rode licht rijden, parkeerboetes, ongevallen met vluchtmisdrijf. We bieden telkens een luisterend oor en bekijken de situatie in detail. Een geldboete, een werkstraf of een rijverbod dat boven uw hoofd hangt? Wij houden het hoofd koel en verdedigen op een doortastende en professionele manier uw belangen.

Alle mogelijkheden van het verkeersrecht benutten

Bent u gedagvaard en weet u wanneer u voor de politierechtbank moet verschijnen? Bij Dries Advocaten staan we voor u klaar. We bereiden uw dossier en verdediging tot in de puntjes voor. Het spreekt voor zich dat we naar de mildst mogelijke bestraffing streven en daar volledig voor gaan. Als advocaat verkeersrecht, hebben we al heel wat cliënten met succes verdedigd. Kan u niet akkoord gaan met de initiële beslissing van de politierechtbank? We hebben nog steeds de mogelijkheid om in hoger beroep te gaan. Uw zaak wordt dan behandeld voor de correctionele rechtbank. Of dit al dan niet een verstandige beslissing is, bespreken we graag in samenspraak met jou.

Maak hier Uw VRIJBLIJVENDE afspraak

(* De eerste consultatie van 15min is vrijblijvend. Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, zal deze in principe mijn verdere kosten ten laste nemen.)

CONTACT

Tel: 0479  87  09  22
Email: info@driesadvocaten.be

Dries Advocaten kan U vertegenwoordigen voor alle rechtbanken van Vlaanderen en Brussel.

Kantoren

Kopstraat 52                 Biezenstraat 8
2900 Schoten               2250 Olen

Ook voor slachtoffers staan we klaar

Uiteraard zijn we er bij Dries Advocaten niet enkel voor overtreders en daders, we zijn er ook voor de slachtoffers. Het bepalen van de hoogte van uw schadevergoeding en uw belangen verdedigen voor de rechtbank? Wij zijn er voor u. De eerste stap is meestal een minnelijke schikking proberen te bekomen, maar als dat niet lukt, gaan we zonder pardon verder met de gerechtelijke procedure om jouw belangen te verdedigen. Gedurende het hele traject en proces kan u met al uw vragen en zorgen bij ons terecht.

Waar mag u op rekenen?

Waar een advocaat verkeersrecht in Antwerpen voor staat? Reken alvast op een persoonlijke aanpak. Als kantoor staan we dicht bij onze cliënten. Bovendien kennen we onze dossiers door en door en worden ook kleinere zaken met de nodige aandacht en zorg behandeld. We vermijden onnodige kosten en geven u steeds een eerlijke berekening. Samen gaan we voor de best mogelijke oplossing. Uiteindelijk hakt u de knopen door. Waarschijnlijk beschikt u over een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering komt tussen in de kosten van een advocaat naar keuze. Dries Advocaten kijkt het voor u na!

Efficiëntie

Persoonlijke Aanpak

Resultaatgericht

Contacteer advocaat verkeersrecht

Geen idee of u een advocaat verkeersrecht nodig hebt of niet? Of zit u met een probleem en denkt u dat u wel een advocaat kan gebruiken? Laat het ons dan weten. Zo kunnen we kennismaken en merken we snel of Dries Advocaten iets voor u en uw zaak kan betekenen. Vrijblijvend kan u zo informatie inwinnen en een beslissing nemen. Daarbij winden we er geen doekjes om en geven we u objectief onze opinie. Enkel een glasheldere communicatie en een open en eerlijke communicatie doet het partnership werken en laat ons toe uw belangen te verdedigen.

U kan ons het best contacteren via het Contactformulier hieronder:

Voor een afspraak kan U gerust op verschillende manieren contact opnemen.

– Contactformulier
– E-mail
– Telefonisch
– Whatsapp Chat: +32 479 87 09 22

Maak hier Uw afspraak

(* De eerste consultatie van 15min is vrijblijvend. Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, zal deze in principe mijn verdere kosten ten laste nemen.)

Dries Advocaten kan u ook bijstaan in andere materies o.a.:

Strafrecht

Jeugdrecht

Bouwrecht

Beoordelingen

Dankzij de tussenkomst van Meester Dries werd het rijverbod beperkt tot de 15 dagen van de onmiddellijke intrekking en werd de geldboete voor een groot deel met uitstel opgelegd.

Marwan C.

Met Phenix CFS hadden we nood aan een professionele advocaat. Wij hebben bij Mr. Dries een goede partner gevonden om onze dossiers te behandelen. 

Wolfgang Niemann – Zaakvoerder