Advocaat Verkeersrecht in Blankenberge

– U moet verschijnen voor de Politierechtbank

Snelheidsovertreding, Vluchtmisdrijf, Alcoholintoxicatie, Dronkenschap, Drugs, …

– U veroorzaakte een verkeersongeval?

Aansprakelijkheid, Betwisting schade …

– U bent slachtoffer van een verkeersongeval?

Materiële schade, Lichamelijk schade, …

Op zoek naar een advocaat verkeersrecht in Blankenberge?

Bij Dries Advocaten zijn we thuis in verkeersrecht. Een boete in je bus? Dien je voor de politierechtbank te verschijnen of heb je nood aan een advocaat omdat je een snelheidsovertreding hebt begaan? Er kunnen heel wat redenen zijn waarom je beroep wenst te doen op een advocaat verkeersrecht. Eén ding is zeker: Dries Advocaten verdedigt jouw belangen en staat aan je zijde.

 

Bij Dries Advocaten volgen we als advocaat verkeersrecht de evolutie in de wetgeving op de voet. We verdedigen zowel de belangen van slachtoffers als daders.

 

  • We verdedigen de belangen van iemand die een verkeersongeval veroorzaakt heeft. We kijken in welke mate de aansprakelijkheid en gevorderde schade betwist kan worden.
  • We verdedigen de belangen van een slachtoffer van een verkeersongeval. Vaak is er dan sprake van lichamelijke en/of materiële schade.

Maak hier Uw VRIJBLIJVENDE afspraak

(* De eerste consultatie van 15min is vrijblijvend. Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, zal deze in principe mijn verdere kosten ten laste nemen.)

CONTACT

Tel: 0479  87  09  22
Email: info@driesadvocaten.be

Dries Advocaten kan U vertegenwoordigen voor alle rechtbanken van Vlaanderen en Brussel.

Kantoren

Kopstraat 52                 Biezenstraat 8
2900 Schoten               2250 Olen

Advocaat politierechtbank in Blankenberge?

Als advocaat “politierechtbank” in Blankenberge bereiden we je zaak voor en staan we je met raad en daad bij in de (politie)rechtbank. We kunnen in alle rechtbanken van België uw zaak behartigen. 

Bij verkeersrecht komt heel wat kijken en een ervaren advocaat verkeersrecht is zeker geen overbodige luxe om je rechten te verdedigen. Zo treden we vaak op als advocaat bij situaties van vluchtmisdrijven, bij alcoholintoxicatie.

Onder meer voor de volgende zaken kan je beroep op ons doen:

 

  • Snelheidsovertredingen

  • Ongevallen met vluchtmisdrijf

  • Alcoholintoxicatie en dronkenschap

  • (On)opzettelijke slagen en verwondingen (met de dood tot gevolg)

  • Andere inbreuken op het verkeersreglement en verkeerswetgeving

Efficiëntie

Persoonlijke Aanpak

Resultaatgericht

Doe beroep op een gespecialiseerde advocaat verkeersrecht in Blankenberge

Wens je een advocaat verkeersrecht in Blankenberge die voor je door het vuur gaat? Neem dan vandaag nog contact op met Dries Advocaten. Als advocaat verkeersrecht in Blankenberge zijn we thuis in deze materie. We luisteren graag naar je verhaal en bekijken de mogelijkheden. Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, draagt deze onze kosten. Maak een afspraak en laat je belangen optimaal verdedigen.

Voor een afspraak kan U gerust op verschillende manieren contact opnemen.

– Contactformulier
– E-mail
– Telefonisch
– Whatsapp Chat: +32 479 87 09 22

Maak hier Uw afspraak

(* De eerste consultatie van 15min is vrijblijvend. Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, zal deze in principe mijn verdere kosten ten laste nemen.)

Dries Advocaten kan u ook bijstaan in andere materies o.a.:

Strafrecht

Jeugdrecht

Bouwrecht

Beoordelingen

Dankzij de tussenkomst van Meester Dries werd het rijverbod beperkt tot de 15 dagen van de onmiddellijke intrekking en werd de geldboete voor een groot deel met uitstel opgelegd.

Marwan C.

Met Phenix CFS hadden we nood aan een professionele advocaat. Wij hebben bij Mr. Dries een goede partner gevonden om onze dossiers te behandelen. 

Wolfgang Niemann – Zaakvoerder